Zakelijke begeleiding Kunstenaars

Samenwerken
Denkt u dat u als kunstenaar een bijdrage kunt leveren aan de creatieve ontwikkeling van bedrijven en organisaties dan kunt u verzoek tot samenwerking indienen bij Artism. Samen kijken we dan of en zo op welke manier de samenwerking vorm moet krijgen.

Support abonnement
Artism heeft een ruime ervaring met de commerciële bedrijfsvoering van kunstenaars. Heeft u behoefte aan ondersteuning op het gebied van uw eigen bedrijfsvoering of wilt u hier af en toe over sparren dan zijn we u graag van dienst. Voor dit advies werken we met een abonnementsdienst waarbij u per jaar een aantal advies credits afneemt. Een advies credit staat voor gemiddeld 1 adviesuur.

Abonnement light:        € 350,-    =   6 adviescredits
Abonnement medium:  € 650,-     = 13 adviescredits
Abonnement large        € 950,-    = 19 adviescredits

Binnen een abonnement gaan wij er vanuit dat de adviezen telefonisch of per mail worden gedaan. Indien er sprake is van bezoek dan geldt als reistijd een ˝ credit per werkelijk reisuur.

Betalen met kunst
Voor het abonnement Large mag ook worden betaald in kunstwerken. De door u aangewezen kunst wordt gewaardeerd waarna wederzijdse verrekening plaats vindt. Deze constructie vindt alleen plaats na persoonlijk overleg. De waarde van de kunst moet verifieerbaar zijn.